Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda

DECEMBER 
do 8   Extra Leden Vergadering De Hooizolder        
  20:00 - 21:00  Geen locatie ingevoerd.
Extra ledenvergadering 8 december 2016  |   De Hooizolder

Beste Leden, ouders van leden, vrijwilligers,

Onlangs heeft u een vooraankondiging ontvangen voor een extra vergadering van HockeyHeeze, te houden op 8 december aanstaande bij De Hooizolder, Heeze. Wij hebben gekozen voor de Hooizolder om ruimte te bieden aan de hoge opkomst die wij noodzakelijk en wenselijk achten. Daarom hebben wij ook in een vroeg stadium gevraagd deze datum vrij te houden.

De gewenste hoge opkomst heeft te maken met de twee belangrijke onderwerpen die wij als bestuur willen voorleggen:

1.       Vrijwilligerswerk:  Betrokkenheid en meekoersen naar een nieuwe organisatie.

2.      Clubhuis: Bouwen of renoveren en het effect op de contributie.

De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Het is onze bedoeling om inzicht te geven in achterliggende drijfveren, mogelijkheden en randvoorwaarden die wij onder andere besproken hebben met Gemeente en Rabobank.

De opzet van de avond leent niet tot discussie, maar biedt voldoende ruimte om uw mening te geven. Wij vinden uw mening belangrijk; wij willen graag iedereen betrekken én horen alvorens er keuzes gemaakt worden .

Bent u ouder van een jeugdlid, dan nodigen wij ook u nadrukkelijk uit te komen. De onderwerpen die deze avond aan bod komen, spelen lange tijd een rol in de sportieve beleving die wij uw kind(eren) willen bieden.

Na deze avond zullen er diverse commissies actief worden. Deze avond biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met veelal nieuwe commissies en hun doelstellingen. U krijgt de mogelijkheid om in één van deze commissies te participeren.

Wij kijken uit naar uw komst.

Vriendelijke groet,

 Bestuur Hockey Heeze

 


Scheidsrechterbegeleiding: 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis (marcel.swennenhuis@gmail.com)


     

Download de app


iOS app Android app