Nieuws
NIEUWS

The waterfield party! 7 juni
21-5-2015
 
Dames 2 organiseert op 7 juni "the waterfield party". 
Voor eten wordt gezorgd. 
Daarnaast zal er een DJ komen en is er entertainment voor de kinderen. 
De dresscode is: a touch of blue!
We hopen jullie dan allemaal te zien!

 


Bijlage: Dames 2 poster seizoensafsluiting(1).png

Jasper de Theije Vrijwilliger van het jaar!
23-4-2015
 
Jasper de Theije(16) is afgelopen vrijdag door onze club in het zonnetje gezet. Hij is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Hij heeft dit onder andere te danken aan het feit dat hij per week minstens vier wedstrijden fluit voor de hockeyclub!
Lees hier meer:
 

Een paar data:
22-4-2015
 
Wel training:

Geen training
22 en 25 mei

16 + 23 mei reservewedstrijden. 
6 juni einde lentecompetitie.
12 juni selectietrainingen MD1 MC3 MC1 MC2 MB1
13 juni jongste jeugddag/kampioenentoernooi C/D jeugd.
Joehoe!!! 20 juni lustrum!!!
 

JP Balki event & Sarah krijgt kado van Marcel
19-4-2015
 
Het JP Balki event dat is gehouden op 12 april was wederom zeer succesvol met een mooie opbrengst voor o.a. de hartstichting. Er waren veel lopers van Hockey Heeze en RKSV Heeze.
Sarah Hoogendam, speelster van D1, won de 3 KM bij de dames en kwam met Marcel Balkestein over de finish. Daarna werd Sarah nog geinterviewd met Marcel. Marcel waardeerde het zeer dat Sarah veel afwist van het event en hij vond het leuk om Sarah zaterdag 19/4 na de wedstrijd tegen Venlo te verrassen met een kado.
Voor meer info over de winnaars zie:
 
 
 

Teije Bruinsma, oud lid, europees kampioen EHL Junior
19-4-2015
 
Oud lid en huidige trainer van Hockey Heeze, Teije Bruinsma, is met OZ JC1 europees kampioen geworden bij de EHL Junior. De beste C-jeugd teams van Europa speelden tegen elkaar in Bloemendaal rond pasen. Wij zijn keitrots op Teije!
 
 
 

Aanbesteding nieuw kunstgras van start
19-4-2015
 

Deze week is de aanbesteding van het nieuwe kunstgras gestart. Dat wil zeggen dat we ook echt een nieuw veld gaan krijgen. De specificaties van het nieuwe veld zijn bepaald op basis van de ervaringen met semi-watervelden van diverse mensen van Dames1 en Heren1 opgesteld. De planning is dat direct na het lustrum de schop de grond in gaat en dat we voor het begin van het seizoen een gloednieuw kunstgras hebben liggen. Afhankelijk van het weer (het moet droog zijn en niet te heet als het veld gelegd wordt) gaat dit een week of 7-8 duren. De eerste aanbetaling is gedaan en we gaan er samen met de gemeente voor.

Hebben we al genoeg geld?

De sponsoravond was een groot succes, ook vele teamacties hebben een goed bedrag opgehaald. Helaas zijn we er nog niet. We moeten we nog wel wat acties opstarten voordat we het nieuwe seizoen ook financieel gezond op het veld kunnen staan. Gelukkig hebben de meeste teams acties gepland en worden er mooie opbrengsten verwacht.

Welke kleuren wordt het veld?

We hebben overwogen om de kleuren van de club te gebruiken. Gele lijnen met een zwart veld. Het contrast met de bal is dan perfect, wat mooie beelden voor de televisie op zal leveren. Helaas is niet de kleur geworden. Wat het wel geworden is, laten we nog even in het midden.

Mag iedereen op het veld spelen?

Ja natuurlijk. Iedereen heeft meegewerkt dus iedereen wordt op het veld ingedeeld. Natuurlijk zullen de wedstrijden van D1 en H1 altijd op het nieuwe plaatsvinden.

Groet,

De kunstgrascommissie

 

 

 

Foto's Interland van 14 april
12-4-2015
 
Tytherington school uit Engeland speelde 14/4 oa tegen MC2.
 
 


Bijlage: engeland april 3.JPG

Hockey Heeze in het ED 3 maart 2015
18-3-2015
 

Hockey Heeze krijgt semi-waterveld

ED 03 maart 2015

HEEZE-LEENDE - De gemeente Heeze-Leende stemde maandagavond unaniem in met het plan om het hoofdveld van Hockey Heeze te vervangen door een semi-waterveld.

De club financiert een derde van de kosten zelf. De rest betaalt de gemeente. Het huidige kunstgrasveld op sportpark Lambrek ligt er sinds 2000. Dit type 'zandingestrooid veld' is versleten en zou door de gemeente, als verhuurder van de accommodatie, normaal gesproken vervangen worden door eenzelfde soort kunstgras.

'Aanleg veld kost ruim 330.000 euro'

Hockey Heeze wil echter een meer recent type veld aanleggen. Op dit semi-waterveld rolt de bal beter en kan sneller gespeeld worden. Ook de meeste concurrenten van Hockey Heeze spelen op zo'n mat.Het aanleggen van het nieuwe veld kost ruim 330.000 euro. Met de vervanging van het bestaande type kunstgras is maar iets meer dan 230.000 euro gemoeid.

B en W en de gemeenteraad zijn het met elkaar eens dat het verschil van één ton door de club zelf betaald moet worden. Hockey Heeze kan zich daarin vinden en heeft de financiering al voor een groot gedeelte rond.
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Verest 25 jaar sponsor Hockey Heeze!
9-3-2015
 
Tijdens de seizoensopening is Verest in het zonnetje gezet vanwege 25 jaar sponsor van Hockey Heeze!
Lees hier meer:
 
NIEUWS

Hans de Jager in de Volkskrant over zijn AJAX-aanpak...
25-2-2015
 

Met Ajax-aanpak levert Heeze toppers af

Niet de leeftijd maar het talent staat centraal bij Hans de Jager, trainer van de Brabantse hockeyclub Heeze. Hij laat gerust een 12-jarige debuteren in het eerste.

Hij leerde de hockey-internationals Marcel Balkestein, Valerie Magis en Frederique Derkx een bal te pushen. En hij kan een mooi team samenstellen van hoofdklassespelers die hij als eerste onder handen nam. Hans de Jager (60) is al 25 jaar fulltime trainer van Hockey Heeze.

De vereniging bracht drie internationals voort en negen hoofdklassespelers, opmerkelijk veel voor een amateurclub met slechts 600 leden.

'Dat is te danken aan Hans', zegt Frederique Derkx (21).

Een kliko hockeyballen en pionnen

Tijdens de training op woensdagavond laat De Jager de hockeysters van Heeze dribbelen, pushen en trucjes doen. lees verder in de bijlage...

 


Bijlage: Hans de Jager org VK.pdf

Springcup, groot succes!
24-2-2015
 
Op zondag 22 februari is de Springcup gehouden, georganiseerd door de meiden van MB1 en MC2. Opbrengst gaat naar het nwe veld!
Lees hier meer:
 

Olympisch Hockeykamp met Marcel Balkestein
21-1-2015
 

Komende zomer organiseert Marcel Balkestein weer de Olympische Zomerkampen op Oranje-Zwart en HCAS. Kwaliteit is het USP van deze kampen. Kinderen krijgen in groepjes van maximaal 8 kinderen training van internationals en andere hoofdklassespelers.


Kijk snel op www.tophockeyclinic.nl en schrijf je in.
 
 


Bijlage: ZomerkampAsten.pdf

Gala dames 1 een succes!
21-1-2015
 
Dames 1 heeft op zaterdag 17 januari een fantastisch gala georganiseerd. De opbrengst is voor ons nieuwe waterveld.
Lees hier meer:
 
 

BESTUURSMEDEDELINGEN

20 juni 2015.. 40 jaar Hockey Heeze !
4-12-2014
 
Bekijk het filmpje! En in de bijlage staat meer info.
 
 
 
 


Bijlage: Lustrum_20_juni_2015.pdf

Scheidsrechterbegeleiding:

30 mei:      Ben
6 juni:        Jacques

Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugd
jeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- 
of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruim
op tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis
(marcel.swennenhuis@gmail.com
)
  
 
Kijk ook eens op de site van de Sportraad! http://sportraadheezeleende.nl/