Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

Schaatsen op veld 1 in de kerstvakantie
29-3-2017
 

In de kerstvakantie zullen we dit jaar veld 1 onder water laten lopen en er een ijsbaan van maken. Mocht het nog vriezen na de vakantie dan blijft de baan open totdat de dooi inzet. Natuurlijk ontbreken de warme chocomelk en koek niet. We zoeken nog vrijwilligers om de bardienst te draaien! 

 


Bijlage: schaatsen(1).jpg

Proeftrainen bij hockey Heeze
28-3-2017
 

We willen alle jeugd uit de gemeente Heeze-Leende de kans geven om kennis te maken met onze hockeyclub. Het is mogelijk om 3 proeflessen te volgen bij de hockeyclub.

Er is sinds 2 weken ook een jong enthousiast groepje jongens gestart van 5 en 6 jaar.

Heb je interesse in proeflessen? Mail naar [email protected]. Wij geven graag extra informatie!

 

Debuut MF3 op veld 1
28-3-2017
 
Meisjes F3 van Hockey Heeze is gestart met haar eerste wedstrijdjes! Zij maakten hun debuut op veld 1! De vaste trainer van het team, Feico Huysinga (altijd met hoed !) heeft de dames voor de wedstrijd alle technieken bijgebracht om goed van start te kunnen gaan. De dames gingen vol enthousiasme aan de gang maar de tegenstander bleek toch net iets te sterk om er met winst van door te gaan. De echte winst was eigenlijk al wel binnen: een super team gevoel, aangemoedigd door de vele aanwezige ouders, coaches, grootouders en mascottes op- en rond het veld. En natuurlijk bleef het napraten en bespreken van de tactiek voor de volgende wedstrijden niet uit! Na de wedstrijd gezellig met z’n allen limonade drinken in het clubhuis. Het clubhuis dat door het nieuwe initiatief van HHH omgetoverd was tot een waar walhalla met lekkernijen verzorgd door MB1 ! Kortom, een super start van het het weekend, eentje waar nog velen van mogen volgen !. MF3 bedankt !
  
    
 


Bijlage: MF3 1(1).jpg

Oevre award voor Hans de Jager
23-3-2017
 

Tijdens het Sportgala werd voor de eerste keer een oeuvre award uitgereikt. Hans de Jager ontving deze prijs voor zijn inzet voor de hockeysport en met name Hockey Heeze. Marcel Balkestein roemde de oefenmeester over zijn discipline, respect en oog voor talent.

http://www.heeze24.nl/home/artikel/8554/Sportkampioenen-gehuldigd-op-weergaloos-Sportgala-video#67

 

 


Bijlage: Hans de Jager Sportgala18-3-1767(1).jpg
WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslag MF1
20-3-2017
 

zaterdag  18 maart  heb ik een hockey wedstrijd  gespeeld

tegen  oranje – rood   de eerste helft was het moeilijk mijn moeder coachte ik zat bij mijn  vrienden van mijn team. Het oranje – rood team was  beter,  niet wat beter veel beter  we hadden verloren met 6-1. We hadden 5 minuten pauze. En de tweede helft was best makkelijk  toch  verloren  met  5-1 het was heel jammer maar iedereen had plezier, het andere  team deed het ook goed zij wonnen met 3 -1 en verloren met 6 -5

Bregje Zewald.

 


Bijlage: MF1 Bregje(1).png
BESTUURSMEDEDELINGEN

Hockey Heeze Hospitality
15-3-2017
 


Vanaf seizoen 2017 heeft het bestuur en de ledenvergadering er voor gekozen om de meest gastvrije hockeyclub van Nederland te worden. Ouders en teamleden A, B en C, zijn dan op twee zaterdagen per seizoen verantwoordelijk voor de gastvrijheid in het clubhuis samen met de horecacrew.

De hoofdtaken voor de ouders en teamleden op deze HHH teamdag zijn: bardienst en bemannen wedstrijdtafel (1 à 2 ouders voor steeds 2 uur achter elkaar) en andere activiteiten die de gezelligheid en gastvrijheid bevorderen

 

 
NIEUWS

Nieuw meisjes F4 gestart
14-3-2017
 

Vol enthousiasme heeft meisjes F4 afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd gespeeld.
Meteen met mooie roze truien gesponsord door Verest!

 

Zaalkampioenen
13-3-2017
 
Na een paar maanden in de zaal worden dit weekend de eerste wedstrijden in de lentecompetitie gespeeld. We willen bij deze de zaalkampioenen nog even in het zonnetje zetten; JA1, JD2 en MB1 van harte gefeliciteerd! Knappe prestatie! De TC wenst deze zaalkampioenen en alle Hockey Heeze teams ook weer veel succes buiten op het veld!
 

JD2 is kampioen geworden!
9-3-2017
 

Het duurde even, maar uiteindelijk kwam toch het beslissende antwoord van de bond:

JD2 is kampioen geworden!

Omdat er een wedstrijddag uitviel door het slechte weer, is gekeken naar het aantal behaalde punten in de gespeelde wedstrijden. Hierdoor is JD2 ondanks minder wedstrijden te hebben gespeeld toch kampioen! In de laatste confrontatie met koploper Helmond lieten de jongens al zien echt de beste te zijn; 7-1 winst!

 

Jongste jeugd weer van start na de winterstop!
7-3-2017
 
Afgelopen zaterdag onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Er zijn ook 2 nieuwe meisjes F teams gestart. Leuk om weer allemaal enthousiaste kinderen en ouders te zien op en rondom het veld! Nu op naar de echte competitie! Succes allemaal!

 


Bijlage: jeugdstart mrt 17(1).jpg

Trainingtijden dinsdagmiddag/avond vervroegd
6-3-2017
 
De trainingstijden voor de jeugd van dinsdagmiddag/avond worden met een half uur vervroegd. Hierdoor hebben we geen overlap meer met de trainingen die om 19:30 starten. De trainingstijden zien er op dinsdagavond als volgt uit:
16:30 - 17:30 JD1 en JD2
17:30 - 18:30 JC1 en JC2
18:30 - 19:30 MB2 en MB3
 
 
 
 

DOE MEE ! JP-Balki event ! 15 april !
28-2-2017
 

Op 15 april a.s. vindt de 5e editie plaats van het JP Balki Event, het loopevenement dat gehouden wordt ter nagedachtenis aan ons ere-lid Jean-Paul Balkestein. Hij overleed plotseling en veel te jong door hartfalen.

Ren jij mee? Misschien met je hockeyteam?

De opbrengst gaat naar de Nederlandse Hartsticihting en naar de AMC Foundation.

https://www.jpbalki-event.nl/informatie/

 

 


Bijlage: JP 2017.pdf

MB1 kampioen zaalhockey 2017
21-2-2017
 

Wat op het veld net niet lukte, lukte het de meiden uit Heeze en Leende in de zaal wel dit seizoen. Na 10 wedstrijden kon er eigenlijk niks meer fout gaan als ze maar niet teveel punten weggaven. Vandaag waren er nog 2 wedstrijden te spelen in Herten bij Roermond. De eerste verloren ze met 1 punt verschil. Ze hielden de spanning erin. Gelukkig waren de vele ouders niet voor niks naar Roermond afgereisd, want de tweede wedstrijd wonnen ze terecht met 4- 2. Het kampioenschap is daarna uitbundig gevierd met het team en de ouders bij Café de Zwaan in Heeze.

 

 

 

 


Bijlage: B1 kamp 1(1).JPG

belangrijke data
30-9-2016
 

17 juni einde lente competitie
17 juni kampioenentoernooi C/D jeugd

 

Fysio De Beemden dinsdags 20.15-21.00u in clubhuis
15-9-2016
 

Vanaf 14/3 is Fysiotherapeut Jur weer elke dinsdagavond op de Hockey club voor het beantwoorden van uw vragen en onderzoeken van uw blessures. 
Kleedkamer 2 van 20:15 tot 21:00

Ook de gratis inloopspreekuren op Line Up Fitness op dinsdagen van 16:30 tot 17:30 zijn al een tijdje begonnen.

 

Fysiotherapie de Beemden gaat wekelijks een blessure-inloopspreekuur houden in het Hockey Heezeclubhuis. Dit houdt in dat er voortaan tijdens het hockeyseizoen elke dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 een fysiotherapeut aanwezig zal zijn, startend vanaf dinsdag a.s.. In een kleedkamer zal dan een behandelbank aanwezig zijn om het onderzoek te verrichten. Dit doen we om te voorkomen dat mensen te lang met een blessure rondlopen voordat ze naar de fysiotherapeut of huisarts gaan. Blessures zijn beter te behandelen als ze in een vroeg stadium behandeld worden. De klachten hoeven niet sport gerelateerd te zijn. U kunt binnen lopen zonder afspraak, een consult is kosteloos en vrijblijvend, de fysiotherapeut oordeelt of er een vervolg behandeling nodig is of dat het bij een eenmalig onderzoek en advies zal blijven.

 
 
 
 
 
 
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Vz en TC aanwezig op maandagen
9-9-2016
 
Iedere Maandag van 20.00 tot 22.00 uur zullen zowel Guido als Alexander op de club aanwezig zijn. Ze zijn dan bereikbaar voor overleg, planning, afstemming en klachten. Ze begroeten eenieder graag!
 
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 
 

 


  • 1 april: Marcel Swennenhuis
  • 8 april: Hans Noordzij
  • 6 mei: Ben Steegmans
  • 13 mei: Marcel Swennenhuis
  • 20 mei: Rene Menting
  • 27 mei: Wil Langenhuysen
  • 10 juni: Jacques Bax
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])


     

Download de app


iOS app Android app