Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

Sproeiers zonder water!
7-12-2016
 
Gisteren zijn de sproeiers van het veld vorstvrij gemaakt door de waterbeheerder. Dit om schade door bevriezing aan de installatie te voorkomen.
Hierdoor kunnen we de sproei installatie niet meer gebruiken tot eind maart 2017
 


Bijlage: sproeiers 2.jpg
ZAALHOCKEY

Informatie inz zaalhockey + de verschil met veld-regels
8-11-2016
 

Informatie zaalhockey

 

Tijdens het zaalhockeyseizoen kunnen jullie de lange winterperiode overbruggen met een sport die je allemaal graag doet. Naast het plezier dat jullie eraan beleven is het enorm bevorderlijk voor je techniek en conditie en gaan jullie in goede vorm weer het lenteseizoen van het veldhockey in.

De thuiswedstrijden vinden plaats in sporthal de Pompenmaker in Heeze en wegens zaalgebrek deels ook in de zalen van de TU in Eindhoven.

Het zaalhockeyseizoen loopt van 4 december 2016 tot en met 19 februari 2017. De weekenden van 24/25 december en 31 december/1 januari wordt er niet gespeeld.

 

Voor degenen die nog niet bekend zijn met zaalhockey:

Zaalhockey wordt gespeeld op een kleiner veld dan een gewoon hockeyveld. Er zijn geen zijlijnen, maar balken. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld (5 spelers, 1 keeper). Per team mogen er maximaal 12 spelers per wedstrijd worden opgesteld, inclusief de keeper. Is een team groter dan moeten er per wedstrijd enkele spelers worden uitgeroosterd.

Zaalhockey wordt gespeeld in de weekenden, op zaterdag en/of zondag. Nieuw dit jaar is dat er gespeeld wordt in drieluiken. Je speelt dus 2 wedstrijden op 1 dag. Dat betekent dat 3 teams uit dezelfde poule (poule van 7) op één locatie samenkomen en ieder twee wedstrijden speelt, elk van 2x 20 minuten.

 

Er wordt een aantal keren binnen getraind, schema volgt zsm.

Er geldt een aparte contributie à 67,-  voor zaalhockey

Men dient te spelen met een zaalhockeystick en op (gewone) gymschoenen (meestal zonder zwarte zool). Een zaalhockeystick kost ongeveer 20-30 euro.

Tijdens de wedstrijden is er toezicht in de zaal door de ouders van de junioren en spelers van de overige teams (zaalwacht) Zij zullen hiervoor, net als voor het vervoer, worden ingedeeld. Het gaat er vooral om om de wedstrijden precies op tijd te laten beginnen/eindigen en alles in goede banen te leiden. Je hoeft hiervoor geen verstand van hockey te hebben.

 

Mochten kinderen/ouders zich willen oriënteren op zaalhockey, kijk dan bijv. eens op

https://vimeo.com/33573787

 

Als je naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebt mag je ons altijd mailen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Pepijn Veldhuizen

Ellen de Vries

Zaalhockeycommissie

 


Bijlage: Verschillen spelregels veld-zaal (2015-2016) met variabele speelduur (2....pdf
BESTUURSMEDEDELINGEN

Join the Pipe
14-10-2016
 

Contract met de Rabobank verlengd

Afgelopen week is het sponsorcontract met de Rabobank verlengd. Als hoofdsponsor is de Rabobank al jaren betrokken bij onze club. Door sponsoring in natura maar vooral door financiële sponsoring. Ook bij deze verlenging heeft de Rabobank aangegeven dat ze ook voor de komende twee jaar onze club willen ondersteunen als hoofdsponsor.
Door de economische achteruitgang is gekozen voor een lager bedrag dan de afgelopen jaren. Desalniettemin is de betrokkenheid er niet minder om.
Om de dorst te lessen gaat de Rabobank ook een watertappunt van "Join the Pipe" laten installeren. Een project dat ook water in andere werelddelen realiseert.
Via deze weg willen we de Rabobank nogmaals bedanken voor haar betrokkenheid bij onze club. We zijn blij met onze hoofdsponsor.

Het bestuur van Hockey Heeze

Op de foto: De directievoorzitter Rabobank Dommelstreek A. Geerts, penningmeester S. Bruinsma en voorzitter A. Steegh van Hockey Heeze laten trots het nieuwe getekende contract zien.

 

 

 


Bijlage: rabo okt 2016(1).jpg
NIEUWS

belangrijke data
30-9-2016
 

4 december t/m 27 februari zaalcompetitie
maandag 30 januari: start veldtrainingen op maandag
dinsdag 31 januari: start veldtrainingen op dinsdag
11 maart start lente competitie
17 juni einde lente competitie
17 juni kampioenentoernooi C/D jeugd

 

Volop activiteiten!
17-9-2016
 
Pak je agenda erbij en noteren maar!
Activiteiten '16-'17
 


Bijlage: 2016_herfst_winter_programma2(1).jpg

Fysio De Beemden dinsdags 20.15-21.00u in clubhuis
15-9-2016
 

Fysiotherapie de Beemden gaat wekelijks een blessure-inloopspreekuur houden in het Hockey Heezeclubhuis. Dit houdt in dat er voortaan tijdens het hockeyseizoen elke dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 een fysiotherapeut aanwezig zal zijn, startend vanaf dinsdag a.s.. In een kleedkamer zal dan een behandelbank aanwezig zijn om het onderzoek te verrichten. Dit doen we om te voorkomen dat mensen te lang met een blessure rondlopen voordat ze naar de fysiotherapeut of huisarts gaan. Blessures zijn beter te behandelen als ze in een vroeg stadium behandeld worden. De klachten hoeven niet sport gerelateerd te zijn. U kunt binnen lopen zonder afspraak, een consult is kosteloos en vrijblijvend, de fysiotherapeut oordeelt of er een vervolg behandeling nodig is of dat het bij een eenmalig onderzoek en advies zal blijven.

 
 
 
 
 
 
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Vz en TC aanwezig op maandagen
9-9-2016
 
Iedere Maandag van 20.00 tot 22.00 uur zullen zowel Guido als Alexander op de club aanwezig zijn. Ze zijn dan bereikbaar voor overleg, planning, afstemming en klachten. Ze begroeten eenieder graag!
 
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis (marcel.swennenhuis@gmail.com)


     

Download de app


iOS app Android app