Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

MA2 bijna kampioen
22-5-2017
 

 

cid:image001.jpg@01D21649.68700080

 

Hallo spelers en ouders,

 

Na de overtuigende 6-0 overwinning van afgelopen zaterdag in Eindhoven, is het kampioenschap voor MA2 nu echt binnen bereik!

 

As zaterdag spelen we om 16.00 uur thuis tegen Nuth. Winst door Heeze is voldoende om de titel binnen te halen …

kampioen

 

Bij het behalen van het kampioenschap gaan we niet met de ‘platte kar’ door het dorp, maar willen we dit natuurlijk wel direct na afloop van de wedstrijd gezamenlijk in het clubhuis vieren.

 

Kom zaterdag allemaal naar het hockeyveld om het team te aan te moedigen!

   

Groeten,

   

Maikel van der Sanden

Margriet Erkelens

Sabine Buissink

 

Mega sale!
18-5-2017
 

Alle leden van Hockey Heeze krijgen standaard 10% korting op de
hockeycollectie van Verest Sport. Maar een keer per jaar kunnen
jullie profiteren van een wel hele scherpe korting. In de jaarlijks
'Mega Hockey Sale' prijzen we de gehele collectie hockeyartikelen
af tot soms wel 50%. Scoor dus nu je hockeyschoenen of stick
voor het nieuwe seizoen. Deze actie loopt tot het einde van het
seizoen, en is momenteel al van start gegaan. Wacht niet te lang want
op=op. Kom naar de winkel of kijk op
www.verestsport.com/hockey

 


Bijlage: mega sale mei 2017(1).jpg

Hockey EHBO-training
17-5-2017
 
In overleg met Hockey Heeze biedt Erik Habraken een 'hockey EHBO’-training aan. Tijdens de training komt wondverzorging aan bod, net als kneuzingen, verstuikingen en reanimatie. Goed om te weten als scheidsrechter, coach of ouder!
 


Bijlage: ehbo training(1).jpg

Trainingen jeugd
20-4-2017
 
UPDATE: donderdag 5 mei moet natuurlijk VRIJDAG 5 mei zijn!
 
De komende weken zijn er vakanties en feestdagen. Een aantal trainingen komt daardoor te vervallen. In bijgevoegd schema is aangegeven wanneer de trainingen voor de jeugd zijn en wanneer de laatste trainingen zijn.
 


 


Bijlage: Trainingschema hockey heezeapril 2017.xlsx

Hockeyclinc succes. Kom proeftrainen!
18-4-2017
 
Hockeyclinic druk bezocht

Vrijdagmiddag 14 april werd er een hockeyclinic georganiseerd bij hockey Heeze. Er waren maar liefst bijna 80 deelnemers. Het was een super leuke middag waarbij de kinderen kennis hebben gemaakt met hockey. Tussendoor was er natuurlijk ook tijd voor een glaasje ranja met iets lekkers. Jongens en meiden, jullie waren geweldig!

Iedereen is met een echt diploma naar huis gegaan. Alle jongens en meiden mogen tot het einde van het seizoen gratis meetrainen. Dit geldt natuurlijk ook voor andere jeugd die kennis wil maken met hockey. Voor vragen en aanmelden voor proeftrainen, mail naar [email protected] . De training voor de jongste jeugd is op maandag van 16.30 uur tot 17.30 uur.

http://www.heeze24.nl/nieuws/sport/artikel/8725/Hockeyclinic-bij-Hockey-Heeze-groot-succes

 


Bijlage: foto 7.jpg

Proeftrainen bij hockey Heeze
28-3-2017
 

We willen alle jeugd uit de gemeente Heeze-Leende de kans geven om kennis te maken met onze hockeyclub. Het is mogelijk om 3 proeflessen te volgen bij de hockeyclub.

Er is sinds 2 weken ook een jong enthousiast groepje jongens gestart van 5 en 6 jaar.

Heb je interesse in proeflessen? Mail naar [email protected]. Wij geven graag extra informatie!

 

 

Debuut MF3 op veld 1
28-3-2017
 
Meisjes F3 van Hockey Heeze is gestart met haar eerste wedstrijdjes! Zij maakten hun debuut op veld 1! De vaste trainer van het team, Feico Huysinga (altijd met hoed !) heeft de dames voor de wedstrijd alle technieken bijgebracht om goed van start te kunnen gaan. De dames gingen vol enthousiasme aan de gang maar de tegenstander bleek toch net iets te sterk om er met winst van door te gaan. De echte winst was eigenlijk al wel binnen: een super team gevoel, aangemoedigd door de vele aanwezige ouders, coaches, grootouders en mascottes op- en rond het veld. En natuurlijk bleef het napraten en bespreken van de tactiek voor de volgende wedstrijden niet uit! Na de wedstrijd gezellig met z’n allen limonade drinken in het clubhuis. Het clubhuis dat door het nieuwe initiatief van HHH omgetoverd was tot een waar walhalla met lekkernijen verzorgd door MB1 ! Kortom, een super start van het het weekend, eentje waar nog velen van mogen volgen !. MF3 bedankt !
  
    
 


Bijlage: MF3 1(1).jpg
WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslag MF1
20-3-2017
 

zaterdag  18 maart  heb ik een hockey wedstrijd  gespeeld

tegen  oranje – rood   de eerste helft was het moeilijk mijn moeder coachte ik zat bij mijn  vrienden van mijn team. Het oranje – rood team was  beter,  niet wat beter veel beter  we hadden verloren met 6-1. We hadden 5 minuten pauze. En de tweede helft was best makkelijk  toch  verloren  met  5-1 het was heel jammer maar iedereen had plezier, het andere  team deed het ook goed zij wonnen met 3 -1 en verloren met 6 -5

Bregje Zewald.

 


Bijlage: MF1 Bregje(1).png
BESTUURSMEDEDELINGEN

Hockey Heeze Hospitality
15-3-2017
 


Vanaf seizoen 2017 heeft het bestuur en de ledenvergadering er voor gekozen om de meest gastvrije hockeyclub van Nederland te worden. Ouders en teamleden A, B en C, zijn dan op twee zaterdagen per seizoen verantwoordelijk voor de gastvrijheid in het clubhuis samen met de horecacrew.

De hoofdtaken voor de ouders en teamleden op deze HHH teamdag zijn: bardienst en bemannen wedstrijdtafel (1 à 2 ouders voor steeds 2 uur achter elkaar) en andere activiteiten die de gezelligheid en gastvrijheid bevorderen

 

 
NIEUWS

Nieuw meisjes F4 gestart
14-3-2017
 

Vol enthousiasme heeft meisjes F4 afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd gespeeld.
Meteen met mooie roze truien gesponsord door Verest!

 

JD2 is kampioen geworden!
9-3-2017
 

Het duurde even, maar uiteindelijk kwam toch het beslissende antwoord van de bond:

JD2 is kampioen geworden!

Omdat er een wedstrijddag uitviel door het slechte weer, is gekeken naar het aantal behaalde punten in de gespeelde wedstrijden. Hierdoor is JD2 ondanks minder wedstrijden te hebben gespeeld toch kampioen! In de laatste confrontatie met koploper Helmond lieten de jongens al zien echt de beste te zijn; 7-1 winst!

 

Jongste jeugd weer van start na de winterstop!
7-3-2017
 
Afgelopen zaterdag onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Er zijn ook 2 nieuwe meisjes F teams gestart. Leuk om weer allemaal enthousiaste kinderen en ouders te zien op en rondom het veld! Nu op naar de echte competitie! Succes allemaal!

 


Bijlage: jeugdstart mrt 17(1).jpg

Trainingtijden dinsdagmiddag/avond vervroegd
6-3-2017
 
De trainingstijden voor de jeugd van dinsdagmiddag/avond worden met een half uur vervroegd. Hierdoor hebben we geen overlap meer met de trainingen die om 19:30 starten. De trainingstijden zien er op dinsdagavond als volgt uit:
16:30 - 17:30 JD1 en JD2
17:30 - 18:30 JC1 en JC2
18:30 - 19:30 MB2 en MB3
 
 
 
 

belangrijke data
30-9-2016
 

17 juni einde lente competitie
17 juni kampioenentoernooi C/D jeugd

 

Fysio De Beemden dinsdags 20.15-21.00u in clubhuis
15-9-2016
 

Vanaf 14/3 is Fysiotherapeut Jur weer elke dinsdagavond op de Hockey club voor het beantwoorden van uw vragen en onderzoeken van uw blessures. 
Kleedkamer 2 van 20:15 tot 21:00

Ook de gratis inloopspreekuren op Line Up Fitness op dinsdagen van 16:30 tot 17:30 zijn al een tijdje begonnen.

 

Fysiotherapie de Beemden gaat wekelijks een blessure-inloopspreekuur houden in het Hockey Heezeclubhuis. Dit houdt in dat er voortaan tijdens het hockeyseizoen elke dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 een fysiotherapeut aanwezig zal zijn, startend vanaf dinsdag a.s.. In een kleedkamer zal dan een behandelbank aanwezig zijn om het onderzoek te verrichten. Dit doen we om te voorkomen dat mensen te lang met een blessure rondlopen voordat ze naar de fysiotherapeut of huisarts gaan. Blessures zijn beter te behandelen als ze in een vroeg stadium behandeld worden. De klachten hoeven niet sport gerelateerd te zijn. U kunt binnen lopen zonder afspraak, een consult is kosteloos en vrijblijvend, de fysiotherapeut oordeelt of er een vervolg behandeling nodig is of dat het bij een eenmalig onderzoek en advies zal blijven.

 
 
 
 
 
 
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Vz en TC aanwezig op maandagen
9-9-2016
 
Iedere Maandag van 20.00 tot 22.00 uur zullen zowel Guido als Alexander op de club aanwezig zijn. Ze zijn dan bereikbaar voor overleg, planning, afstemming en klachten. Ze begroeten eenieder graag!
 
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 

27 mei: Wil Langenhuysen
10 juni: Jacques Bax
 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])


Download de app


iOS app Android app