Nieuws
BESTUURSMEDEDELINGEN

In Memoriam, Nico van Gennip
27-7-2015
 

In Memoriam Nico van Gennip

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Nico.

Nico was gedurende vele jaren actief lid van onze club en voorstopper van Veteranen B. Steeds heeft hij, gevraagd en ongevraagd, zijn steentje bijgedragen. Afgelopen jaar nog als lid van de kunstgrascommissie. Daarvoor als coach van het team van zijn zoon Job en als supporter van zijn dochter Loes.

We zullen de warme aanwezigheid van Nico missen en aan hem blijven denken. Bij de opening van het nieuwe kunstgrasveld zullen we Nico herinneren en het KWF daarbij niet vergeten.

We wensen Merie-An, Loes en Job alle sterkte toe met dit grote gemis.

 Bestuur Hockey Heeze
--------------------------------------------------------------------------------------------------
  
 


Bijlage: In Memoriam Nico van Gennip.docx
APP

kuiltje gegraven
23-7-2015
 
de kuil voor het water bassin is klaar! pak je zwembroek maar!
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Tussenstand nieuwe veld
8-7-2015
 
 

Jeugd Jongens Teamindelingen 2015-2016
6-7-2015

Jeugd Meisjes Teamindelingen 2015-2016
6-7-2015

Trainingstijden miv ma 31/8 + wedstrijdinfo
6-7-2015
 
 
De definitieve agenda van de start van de competitie wordt rond 10 juli bekend gemaakt.
Via onderstaande link kun je de  concept speeldagen kalender  vinden (nu staat eerste speelronde voor de jeugd gepland op 12 september)

 
 


Bijlage: Trainingsschema 2015 2016.xlsx

Teamindelingen meisjes/dames 2015-2016
29-6-2015

Teamindelingen jongens / heren 2015-2016
29-6-2015
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf

Uitslag De jongens tegen De meisjes
9-6-2015
 
In de poule van de 8-tallen hebben de jongens gewonnen (J8E1).🚹
De 6-tallen zaten samen met de JF1 en MF1 in een poule en daar hebben de jongens gewonnen (J6E1).🚹
In de poule van MF2-MF4 hebben de Benjamin jongens mee gehockeyd en hebben de meiden gewonnen (MF2).🚺

Complimenten voor MF1 die in een lastige poule toch een keer van de jongens en van een meisjes 6-tal wist te winnen! En ook de Benjamin jongens hebben goed gespeeld, gezien dat ze eigenlijk nog geen wedstrijdervaring hebben! En een pluim voor alle hulp van de hulptrainers, die hebben gefloten en gecoached.

Alle winnende teams in de poule kregen een Stokey team mascotte
 

MD1 kampioen in 2e klasse
8-6-2015
 

Vorige week wisten de meiden al zeker dat ze hockeykampioen werden in hun klasse, omdat ze ver bovenaan stonden. Zaterdag nog de laatste thuis wedstrijd in Heeze, die ze natuurlijk ook nog winnend af wilden sluiten. De aanmoedigingen van het enthousiaste publiek langs de lijn werkten mee om er uiteindelijk 9 – 0  van te maken.

Een feest werd het zaterdagmiddag bij Hockeyclub Heeze.

De overwinning van MD1 werd beloond met een  kampioensshirt, een glimmende grote beker  en natuurlijk kinderchampagne en chips van de sponsoren, en natuurlijk heel veel felicitaties.

Het gehele seizoen lieten de meiden uit groep 7 en 8 al zien dat ze hun mannetje stonden. Alle twaalf speelsters waren even serieus en gedreven om iedere wedstrijd te winnen. Een aantal concurrenten kon Heeze tot de laatste twee wedstrijden nog bijhouden, maar  uiteindelijk stonden de meiden van MD1 met 23 punten bovenaan. 6 Punten meer dan nummer 2!

Coaches Hans Veerman en Hannie de Louw deden er alles aan om te zorgen dat de meiden hun speelkwaliteiten gebruikten in het veld. Fleur, Nienke, Linde, Sarah, Imke, Daphne, Floor, Anouk, Jinke, Fleur, Leanne en Mirthe zijn ware kampioenen.

Volgende week mogen ze strijden in het kampioenentoernooi van het district Zuid Nederland in Prinsenbeek in de 2e klasse.

MD1 dankt de sponsors Garagebedrijf Kuijten en Guitjens transport en in het bijzonder Opa Galama die de grote bekers voor iedere speelster sponsorde.
 
 

Kampioenen gehuldigd
8-6-2015
 
Zondag 7 juni werden de zaal- en veldkampioenen gehuldigd!
 
Lees het verslag op heeze24.nl:
 
 

Jasper de Theije Vrijwilliger van het jaar!
23-4-2015
 
Jasper de Theije(16) is afgelopen vrijdag door onze club in het zonnetje gezet. Hij is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Hij heeft dit onder andere te danken aan het feit dat hij per week minstens vier wedstrijden fluit voor de hockeyclub!
Lees hier meer:
 

JP Balki event & Sarah krijgt kado van Marcel
19-4-2015
 
Het JP Balki event dat is gehouden op 12 april was wederom zeer succesvol met een mooie opbrengst voor o.a. de hartstichting. Er waren veel lopers van Hockey Heeze en RKSV Heeze.
Sarah Hoogendam, speelster van D1, won de 3 KM bij de dames en kwam met Marcel Balkestein over de finish. Daarna werd Sarah nog geinterviewd met Marcel. Marcel waardeerde het zeer dat Sarah veel afwist van het event en hij vond het leuk om Sarah zaterdag 19/4 na de wedstrijd tegen Venlo te verrassen met een kado.
Voor meer info over de winnaars zie:
 
 
 

Teije Bruinsma, oud lid, europees kampioen EHL Junior
19-4-2015
 
Oud lid en huidige trainer van Hockey Heeze, Teije Bruinsma, is met OZ JC1 europees kampioen geworden bij de EHL Junior. De beste C-jeugd teams van Europa speelden tegen elkaar in Bloemendaal rond pasen. Wij zijn keitrots op Teije!
 
 
 

Hockey Heeze in het ED 3 maart 2015
18-3-2015
 

Hockey Heeze krijgt semi-waterveld

ED 03 maart 2015

HEEZE-LEENDE - De gemeente Heeze-Leende stemde maandagavond unaniem in met het plan om het hoofdveld van Hockey Heeze te vervangen door een semi-waterveld.

De club financiert een derde van de kosten zelf. De rest betaalt de gemeente. Het huidige kunstgrasveld op sportpark Lambrek ligt er sinds 2000. Dit type 'zandingestrooid veld' is versleten en zou door de gemeente, als verhuurder van de accommodatie, normaal gesproken vervangen worden door eenzelfde soort kunstgras.

'Aanleg veld kost ruim 330.000 euro'

Hockey Heeze wil echter een meer recent type veld aanleggen. Op dit semi-waterveld rolt de bal beter en kan sneller gespeeld worden. Ook de meeste concurrenten van Hockey Heeze spelen op zo'n mat.Het aanleggen van het nieuwe veld kost ruim 330.000 euro. Met de vervanging van het bestaande type kunstgras is maar iets meer dan 230.000 euro gemoeid.

B en W en de gemeenteraad zijn het met elkaar eens dat het verschil van één ton door de club zelf betaald moet worden. Hockey Heeze kan zich daarin vinden en heeft de financiering al voor een groot gedeelte rond.
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Verest 25 jaar sponsor Hockey Heeze!
9-3-2015
 
Tijdens de seizoensopening is Verest in het zonnetje gezet vanwege 25 jaar sponsor van Hockey Heeze!
Lees hier meer:
 
NIEUWS

Hans de Jager in de Volkskrant over zijn AJAX-aanpak...
25-2-2015
 

Met Ajax-aanpak levert Heeze toppers af

Niet de leeftijd maar het talent staat centraal bij Hans de Jager, trainer van de Brabantse hockeyclub Heeze. Hij laat gerust een 12-jarige debuteren in het eerste.

Hij leerde de hockey-internationals Marcel Balkestein, Valerie Magis en Frederique Derkx een bal te pushen. En hij kan een mooi team samenstellen van hoofdklassespelers die hij als eerste onder handen nam. Hans de Jager (60) is al 25 jaar fulltime trainer van Hockey Heeze.

De vereniging bracht drie internationals voort en negen hoofdklassespelers, opmerkelijk veel voor een amateurclub met slechts 600 leden.

'Dat is te danken aan Hans', zegt Frederique Derkx (21).

Een kliko hockeyballen en pionnen

Tijdens de training op woensdagavond laat De Jager de hockeysters van Heeze dribbelen, pushen en trucjes doen. lees verder in de bijlage...

 


Bijlage: Hans de Jager org VK.pdf

Springcup, groot succes!
24-2-2015
 
Op zondag 22 februari is de Springcup gehouden, georganiseerd door de meiden van MB1 en MC2. Opbrengst gaat naar het nwe veld!
Lees hier meer:
 

Olympisch Hockeykamp met Marcel Balkestein
21-1-2015
 

Komende zomer organiseert Marcel Balkestein weer de Olympische Zomerkampen op Oranje-Zwart en HCAS. Kwaliteit is het USP van deze kampen. Kinderen krijgen in groepjes van maximaal 8 kinderen training van internationals en andere hoofdklassespelers.


Kijk snel op www.tophockeyclinic.nl en schrijf je in.
 
 


Bijlage: ZomerkampAsten.pdf


Scheidsrechterbegeleiding:

 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugd
jeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- 
of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruim
op tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis
(marcel.swennenhuis@gmail.com
)
 

Download de app


iOS app Android app


 
 
Kijk ook eens op de site van de Sportraad! http://sportraadheezeleende.nl/