Nieuws
NIEUWS

zondag oktoberfest!
6-10-2015
 
elk jaar in oktober houdt Heren 1 een Oktoberfest op de club en komende zondag is het weer zover. Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur in het clubhuis, maar natuurlijk ook al eerder om de vele thuiswedstrijden te bekijken die komende zondag op onze velden worden gespeeld.

Voor het Oktoberfest wordt er voor genoeg vertier maar ook voor voldoende versnaperingen gezorgd. Speciaal voor het Oktoberfest zijn er 's middags echte braadworsten met zuurkool verkrijgbaar, maar ook wordt iedereen verrast door een nieuw assortiment van onze keukenploeg.
 


Bijlage: oktober 2015(1).PNG

nieuw in de keuken!
6-10-2015
 
Vanaf komende zondag zijn de volgende broodjes verkrijgbaar:
  • Flaguette Parmaham met; zongedroogde tomaatjes, rucola, Truffel mayonaise en kaassnippers € 3.50
  • Flaguette Carpaccio met ; zongedroogde tomaatjes, rucola, Truffel mayonaise en kaassnippers € 3.50

 

een Flaguette is de nieuwste Trend op Brood gebied,

 De flaguette is een zacht / hard afgebakken wit broodje op basis van tarwe- en roggebloem, verrijkt met een vleugje olijfolie verkregen uit de eerste persing en ongesuikerd, echt super lekker !!!!!!

 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Stem jij ook op ons?!
8-9-2015
 
 
Stem op Hockey Heeze, de leukste sportvereniging van Heeze-Leende!
 

Jeugd Jongens Teamindelingen 2015-2016
6-7-2015

Jeugd Meisjes Teamindelingen 2015-2016
6-7-2015

Trainingstijden miv ma 31/8
6-7-2015
 
 
 
 


Bijlage: Trainingsschema 2015 2016.xlsx

Teamindelingen meisjes/dames 2015-2016
29-6-2015

Teamindelingen jongens / heren 2015-2016
29-6-2015
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf

MD1 kampioen in 2e klasse
8-6-2015
 

Vorige week wisten de meiden al zeker dat ze hockeykampioen werden in hun klasse, omdat ze ver bovenaan stonden. Zaterdag nog de laatste thuis wedstrijd in Heeze, die ze natuurlijk ook nog winnend af wilden sluiten. De aanmoedigingen van het enthousiaste publiek langs de lijn werkten mee om er uiteindelijk 9 – 0  van te maken.

Een feest werd het zaterdagmiddag bij Hockeyclub Heeze.

De overwinning van MD1 werd beloond met een  kampioensshirt, een glimmende grote beker  en natuurlijk kinderchampagne en chips van de sponsoren, en natuurlijk heel veel felicitaties.

Het gehele seizoen lieten de meiden uit groep 7 en 8 al zien dat ze hun mannetje stonden. Alle twaalf speelsters waren even serieus en gedreven om iedere wedstrijd te winnen. Een aantal concurrenten kon Heeze tot de laatste twee wedstrijden nog bijhouden, maar  uiteindelijk stonden de meiden van MD1 met 23 punten bovenaan. 6 Punten meer dan nummer 2!

Coaches Hans Veerman en Hannie de Louw deden er alles aan om te zorgen dat de meiden hun speelkwaliteiten gebruikten in het veld. Fleur, Nienke, Linde, Sarah, Imke, Daphne, Floor, Anouk, Jinke, Fleur, Leanne en Mirthe zijn ware kampioenen.

Volgende week mogen ze strijden in het kampioenentoernooi van het district Zuid Nederland in Prinsenbeek in de 2e klasse.

MD1 dankt de sponsors Garagebedrijf Kuijten en Guitjens transport en in het bijzonder Opa Galama die de grote bekers voor iedere speelster sponsorde.
 
 

Kampioenen gehuldigd
8-6-2015
 
Zondag 7 juni werden de zaal- en veldkampioenen gehuldigd!
 
Lees het verslag op heeze24.nl:
 
 

Hockey Heeze in het ED 3 maart 2015
18-3-2015
 

Hockey Heeze krijgt semi-waterveld

ED 03 maart 2015

HEEZE-LEENDE - De gemeente Heeze-Leende stemde maandagavond unaniem in met het plan om het hoofdveld van Hockey Heeze te vervangen door een semi-waterveld.

De club financiert een derde van de kosten zelf. De rest betaalt de gemeente. Het huidige kunstgrasveld op sportpark Lambrek ligt er sinds 2000. Dit type 'zandingestrooid veld' is versleten en zou door de gemeente, als verhuurder van de accommodatie, normaal gesproken vervangen worden door eenzelfde soort kunstgras.

'Aanleg veld kost ruim 330.000 euro'

Hockey Heeze wil echter een meer recent type veld aanleggen. Op dit semi-waterveld rolt de bal beter en kan sneller gespeeld worden. Ook de meeste concurrenten van Hockey Heeze spelen op zo'n mat.Het aanleggen van het nieuwe veld kost ruim 330.000 euro. Met de vervanging van het bestaande type kunstgras is maar iets meer dan 230.000 euro gemoeid.

B en W en de gemeenteraad zijn het met elkaar eens dat het verschil van één ton door de club zelf betaald moet worden. Hockey Heeze kan zich daarin vinden en heeft de financiering al voor een groot gedeelte rond.
 

Scheidsrechterbegeleiding:
10 oktober: Marcel
17 oktober: Marcel
7 november: Hans
28 november: Jacques
 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugd
jeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- 
of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruim
op tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis
(marcel.swennenhuis@gmail.com
)
 

Download de app


iOS app Android app


 
 
Kijk ook eens op de site van de Sportraad! http://sportraadheezeleende.nl/