De ClubHockey Heeze is opgericht in 1975. De vereniging telt inmiddels ruim 450 leden en heeft één semi-water kunstgrasveld en één zandingestrooid kunstgrasveld.

 

In 2015 vierde Hockey Heeze haar 8e Lustrum. Bekijk het magazine ter ere van dit Lustrum.

 

Hockey Heeze heeft dankzij de inzet van vele vrijwilligers en door de sportieve prestaties op alle niveaus een goede reputatie in de hockeywereld. Hockey Heeze is een vereniging waar prestaties en recreatie hand-in-hand gaan. De filosofie daarbij is, dat een vereniging die geen prestatieve ambities heeft, op termijn zijn aantrekkingskracht verliest. Hockey Heeze wil een vereniging zijn waar de leden - junior of senior - trots op zijn, onder andere door:

 

 

  • Goede jeugdopleiding afgestemd op het spel- en ambitieniveau van de spelers.
  • Professionele begeleiding van de vaandelteams (Heren 1 en Dames 1) en gekwalificeerde trainers op de overige teams.
  • Opbouw van sterke jeugd elftallen (vanaf C-jeugd) met als doel het eerste heren- en damesteam uit eigen kweek te kunnen bemensen.
  • Teamindelingen afgestemd op het spel- en ambitieniveau van de spelers.
  • Het creĆ«ren van een sociaal netwerk door het realiseren van een gezellige accommodatie en het organiseren van recreatieve activiteiten.
  • De inzet van vrijwilligers (spelers uit alle teams en ouders) voortdurend te stimuleren.
  • Het integreren van gehandicapte spelers binnen de club, waarbij o.a. samengewerkt wordt met Epilepsiecentrum Kempenhaeghe.

 

 

Lid worden

Hockey Heeze staat regionaal bekend als de vereniging waar hoge sportieve prestaties samengaan met onderlinge gezelligheid. Sportiviteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt zowel voor de spelers, haar begeleiders en voor de clubscheidsrechters. Onpartijdige arbitrage voor thuisspelende en ontvangende teams is bij onze vereniging een groot goed. Daar staan wij om bekend, dat koesteren wij. Alle nieuwe leden ouder dan 16 jaar moeten binnen 6 maanden na aanmelding een scheidsrechterskaart halen en worden op zaterdag of zondag als scheidsrechter opgesteld. Daarmee voldoet Hockey Heeze aan de afspraken die met de KNHB en met haar eigen leden zijn gemaakt. Hulp op allerlei wijze is van harte welkom. 

 

Wij zijn trots op zoveel ondersteuning van onze leden. Dat motiveert en straalt kracht uit! Wij hopen ook jou als coach, begeleider of commissielid binnen onze club tegen te komen.