Hockey herfstkampen komen er weer aan


Nieuws afbeelding

De zomerkampen zitten er nog maar net op en we zijn alweer hard bezig met het organiseren van de herfstkampen! Kon je er afgelopen zomervakantie helaas niet bij zijn dan is dit je grote kans om alsnog het fantastische hockeykamp te gaan beleven! Was je er wel bij deze zomer, heb je nog lang geen genoeg van al dat hockeyen en wil je nog veel meer leren, dan kan je er gewoon weer bij zijn!!
 
Deze herfst hebben we op 5 locaties twee- of driedaagse kampen voor jullie georganiseerd! Op HBS Bloemendaal, LMHC Laren, HV Victoria, Schaerweijde en HC Den Bosch  worden van 17 t/m 19 oktober, 20 en 21 oktober of 24 t/m 26 oktober Tophockey- en Original hockeykampen georganiseerd. Dit zijn allemaal dagkampen zodat je lekker in je eigen bed kan slapen en je topfit bent!
 
Tijdens het Tophockeykamp krijg je elke dag een clinic van een (jeugd)-international  of een topcoach die je gaat helpen je talenten nog meer te ontwikkelen en jou de beste trucs gaat leren! Hoe gaaf is dat! Speciaal voor de keepers is er op Den Bosch een Topkeeperskamp,  hier leer je van de beste keepers nog meer ballen uit het doel te houden.
 
Op het Original hockeykamp krijg je ’s ochtends een uitdagend hockeyprogramma waar je veel van zal leren. Ook krijg je een clinic van een topspeler, en je mag na de training best om een handtekening vragen!!  ’s Middags worden er andere leuke sporten en spelletjes gespeeld.
 

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga naar www.nationalesportkampen.nl


Nieuws  | 25 September