Update van de sponsorcommissie (Johan Bouman)


Nieuws afbeelding

Dranken leverancier:

Afgelopen 5 jaar hebben wij een contract gehad met Bavaria in combinatie met Godschalkx, onze huidige dranken leverancier. Dit contract liep ten einde en we zijn op zoek gegaan naar andere opties.
 

Na een intensieve inventarisering van de mogelijkheden hebben wij uiteindelijk een contract gesloten met Anheuser-Busch Inbev en Coca Cola. Anheuser-Busch InBev  heeft in Nederland  een marktaandeel van 17%, en is de tweede speler op de Nederlandse biermarkt. Zij voeren sterke merken als Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Leffe, Hoegaarden en Beck's.  

 
Dit gaat per 01-01-2012 voor Hockey Heeze resulteren in een breder assortiment van bieren en een aankleding van de accommodatie. Concreet houdt dit in dat we achter de bar een frisdrankkoeling krijgen met doorzichtige deuren, een tapinstallatie met 20 literfusten en 4 tapkranen.
 
Dit stelt ons in staat dat we, indien gewenst, 4 verschillende bieren kunnen tappen en frisdranken zullen in kleine flesjes geserveerd worden .
 

Buiten nog andere reclame uitingen wordt er een terras aangelegd voorzien van twee parasols en een afscheiding. E.e.a zal in de eerste week van januari worden aangepast en geplaatst  zodat we het nieuwe seizoen in nieuwe stijl kunnen starten.

 

Rabobank Dommelstreek.

De  Rabobank Dommelstreek heeft voor aankomend seizoen het volgende in petto:

Onze vertegenwoordigers van de Rabobank zullen zich wat vaker langs de lijn laten zien, ze zullen dan ook op de hoogte gebracht worden van de speeldata van Veteranen C, Heren 1 en Dames 1

Er zal een bijeenkomst georganiseerd worden om samen met de andere sponsoren van Hockey Heeze eens van gedachte te wisselen.
 

Per 01-01-2012 willen zij het mobiel betalen bij Hockey Heeze gaan promoten, zodat je zonder contant geld, maar met een via je telefoon opgewaardeerde “stikker” kunt betalen. Deze vorm van betalen wordt met betrokkene en binnen het bestuur op korte termijn besproken.

 

Verest Sport

Hockey Heeze en Verest Sport hebben in overleg besloten een deel van de kledinglijn van Hockey Heeze aan te passen. Om mee te gaan met de kleding van deze tijd en kwalitatief betere kleding met een mooiere pasvorm te leveren is besloten over te gaan naar kleding van het hockeymerk Reece. Dit geldt in eerste instantie voor de meisjes-  en damespolo's, de heren-  en jongenspolo's en de heren- en jongensbroeken.

 

In de huidige kledinglijn mag natuurlijk nog gewoon gespeeld worden. De nieuwe kleding zal pas vanaf 2012 bij Verest Sport verkrijgbaar zijn voor de leden. (Wel kan het voorkomen dat gesponsorde teams reeds eerder in de nieuwe kleding spelen). De huidige kledinglijn kan vanaf nu met 50% korting gekocht worden bij Verest Sport. Ook in 2012 is het natuurlijk gewoon toegestaan om in de huidige kleding te  spelen.

 

Begin 2012 komt Verest Sport met een speciale actie voor deze nieuwe kledinglijn. Iedereen heeft dan de kans om de nieuwe kleding met extra korting aan te schaffen. Tegen die tijd meer informatie hierover.


Bestuursmededelingen | 8 November