Welkom bij Hockey Heeze 

 

Beste {member_firstname}, 

Leuk dat je bij Hockey Heeze komt hockeyen! Hierbij bevestig ik jouw inschrijving.

Voor vragen over trainingen en teamindeling kan de Jongste Jeugd contact opnemen met de Jongste Jeugdcommissie ([email protected]).

Junioren en senioren kunnen contact opnemen met de Technische Commissie, [email protected].

Je kunt alle informatie over Hockey Heeze vinden op www.hockeyheeze.nl, daar staat wekelijks alle actuele informatie tijdens het seizoen.

Per mail heb je al een password ontvangen om in te kunnen loggen op www.hockeyheeze.nl. Hier kun je je eigen gegevens up-to-date houden in ons administratiesysteem. Let op: wij communiceren met je via deze gegevens, dus zorg dat het actueel is.

Zodra je wedstrijden gaat spelen, rekenen we daarbij ook op de inzet van de ouders van de jeugd en op de seniorleden zelf. Zo zal de coach van het team af en toe vragen mee te rijden bij uitwedstrijden, wordt er verwacht dat men 1x per seizoenshelft  bardienst draait en voor ouders van de F-teams dat zij af en toe de wedstrijd willen begeleiden van hun zoon/dochter (i.p.v. bardienst). Het schema hiervoor wordt ruim van te voren bekend gemaakt, zodat men daar rekening mee kan houden. We hopen dat jullie zo ook een steentje bij willen dragen aan het soepel draaien van onze vereniging.

Ik wens je veel plezier als lid van Hockey Heeze.


Vriendelijke groeten,

Ledenadministratie Hockey Heeze