VacaturesDe ledenvergadering van Hockey Heeze heeft eind 2016 uitgesproken dat wij Hockey Heeze tot de meest gastvrije vereniging van Nederland willen gaan maken. Dat is nogal een uitspraak!

Hockey Heeze staat voor een paar mooie uitdagingen:

1)   De ledenvergadering heeft uitgesproken  om van Hockey Heeze de meest gastvrije vereniging van Nederland maken. Dat gaat niet alleen over de bar en de feesten, niet alleen over een schoon, rookvrij en opgeruimd clubhuis, maar gaat over het  gevoel dat je krijgt als je bij onze club bent geweest.

2)   We gaan op pad met een nieuw geformuleerde strategie; een sportieve ambitie voor de eerste teams en de recreatieve teams.

3)   Hockey Heeze is bezig met een nieuw clubhuis. Het clubhuis moet in de komende periode worden gerealiseerd. Veld 2 staat op de nominatie om te worden vervangen. Dit traject kan o.a. passen in het nieuwe (her)inrichtingstraject Sportpark Het Lambrek in combinatie met het nieuwe clubhuis 

    Deze opdracht vraagt een bijdrage van ons allen. Wij zoeken voor komend seizoen:

     Coördinator zaalhockey

Wij zoeken coördinator zaalhockey. Zodat er komend seizoen weer ruim 200 leden kunnen genieten van het zaalhockey!

Taken: voorbereidende werkzaamheden voorafgaand aan het seizoen (reserveren zaalhuur voor de trainingen en wedstrijden, zorgdragen beschikbare trainers en indeling scheidsrechters voor de wedstrijden die in Heeze zijn aangewezen), de lopende zaken tijdens het zaalhockeyseizoen.

Wil je meer weten of aanmelden: [email protected]

Barcoördinator

Als vrijwilliger deze klus klaren, is werken in het hart van één van de onderdelen van Hockey Heeze Hospitality: namelijk Hockey Heeze tot de meest gastvrije vereniging van Nederland maken!

Jouw taak is tweeledig: Enerzijds zorg je er natuurlijk voor dat er iedere week voldoende keuken en barvoorraad aanwezig is. Dat doe je door via internet bestellingen te regelen.

Daarnaast regel je in afstemming met een enthousiast vast keukenteam voor een juiste keukenbezetting op zaterdag en zondag.

Bezetting keuken en bar (minimum leeftijd 16 jaar)

Wat is er leuker dan op je eigen club iets bij te verdienen?

Heb je zin om op zaterdag en/of zondag met een vast team een paar uur te helpen in de keuken of achter de bar? Aarzel niet! Neem even contact op Femke of een van de bestuursleden ([email protected])

Jouw bijdrage is óók belangrijk, omdat wij kwaliteit en goede service belangrijk vinden, voor onze leden en onze gasten. Uiteraard word je ingewerkt en word je goed begeleid.

Manager voor Dames 1

Vind jij het leuk om als rechterhand van de nieuwe coach van betekenis te kunnen zijn voor de gedreven speelsters van Dames 1? Je bent betrokken bij de speelsters en de coach; je weet wat er speelt. Op zondagen ben je erbij en daarnaast zouden we het leuk vinden als je soms ook op een trainingsavond en naborrel aanwezig kunt zijn. Jij vindt het leuk om zaken omtrent de wedstrijden en uitjes te regelen. Wij hebben een voorkeur voor een vrouw en het zou fijn zijn als je enig verstand van hockey hebt. Binding met de club is een pre, maar geen eis. Heb je nog vragen of zie jij dit wel zitten en wil jij mee bouwen aan een mooi hockeyjaar voor Dames 1 van Heeze, laat het ons dan weten via  [email protected]

Lid jongste jeugdcommissie

 We zijn op zoek naar een nieuw lid voor de jongste jeugdcommissie. Vind je het leuk om meer betrokken te zijn bij de sportclub van je kind? Hieronder staan de taken van de jongste jeugdcommissie:

- teamindeling voor de jongste jeugdcommissie

- om toerbeurt aanwezig zijn bij de training van 16.30 uur tot 17.30 uur

- aanspreekpunt voor (nieuwe) ouders

- organiseren van coachavond

- organiseren van hockeyclinic

- bedenken wervingsacties voor nieuwe leden


Ben jij degene die wij zoeken of heb je misschien vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op, [email protected].nl

Trainingscoördinator

Afgelopen jaar zijn we gestart met diverse nieuwe initiatieven op het gebied van trainingscoördinatie, met als doel de trainers van HH te ondersteunen op hockey technisch, tactisch en fysiek gebied en het ondersteunen en het ontwikkelen van talenten in de meest ruime zin van het woord.

Dit willen we graag verder ontwikkelen en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die hier zin in en affiniteit mee heeft. 

Coachcoördinator

Met de TC hebben we regelmatig overleg met trainers en coaches. Het valt ons op dat er steeds meer coach specifieke vragen gesteld worden . Verder zien we de behoefte aan meer aandacht op het gebied van coaching. Om die reden zijn we op zoek naar een aanspreekpunt voor de coaches aan wie zij hun vragen kunnen stellen en die kan ondersteunen in de ontwikkelingen op coachgebied. We zijn bijvoorbeeld onlangs gestart met het aanbieden van een online coach cursus "Een beetje opvoeder”.

Het betreft hier een nieuw initiatief binnen Hockey Heeze, dat we graag willen toevoegen aan onze TC.

Voor vragen, opmerkingen en aanmelding J, kan je contact opnemen met Tanja Casimir

 

 

Fotograaf

Voor onze nieuwe website zijn we dringend op zoek naar leuke foto's. Heb je nog foto's die hiervoor gebruikt mogen worden? Foto's van individuele spelers, teams, feesten, zaalhockey, trainingen, junioren, senioren.......we ontvangen ze graag!
Wil je je foto's sturen naar
[email protected]

Technische Commissie Jongenslijn

Binnen de TC zijn Tanja, Casper, Carlijn en Mariska weer druk bezig met het maken van de teamindeling voor volgend jaar. Casper en Carlijn doen dit voor de meisjes/dames lijn. Mariska voor de jongens/heren lijn. Ook hier kunnen wij hulp erg goed gebruiken. Wij zijn met name op zoek naar een vrijwilliger die ons wil komen versterken voor de jongens/heren lijn.

De werkzaamheden bestaan m.n. uit het volgen van de spelers in de diverse teams en het overleggen met coaches en trainers vwb de ontwikkeling van de spelers.

Heb je interesse om ons team te komen versterken dan horen we dat graag. Als je iets meer wil weten dan kan dat uiteraard bij Tanja Casimir.


Ledenadministratie

Je verwerkt de aan- en afmeldingen in ons administratiesysteem. Een leuke en belangrijke functie die niet al te veel tijd kost en die je gewoon vanuit huis kan doen op momenten dat het jou uitkomt. Wil je aanmelden en/of meer weten neem dan contact op met [email protected]