Inschrijvingsformulier
 

WELKOM BIJ HOCKEY HEEZE


Leuk, dat je bij Hockey Heeze komt hockeyen! Welkom! Hierbij bevestig ik je inschrijving.

We willen graag, dat je je zo snel mogelijk thuis voelt op onze club. Daarom hebben we aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

-        Een nieuw lid in de leeftijd 5-10 jaar (Jongste Jeugd) kan zich met vragen over trainingen en teamindeling richten tot de Jongste Jeugdcommissie ([email protected]). Junioren en senioren kunnen met vragen contact opnemen met de Technische Commissie ([email protected]). 

-     Hockey Heeze communiceert via de Hockey Heeze app (van LISA hockey  B.V te vinden in AppStore of GooglePlay) officiĆ«le informatie. Via de Hockey Heeze App vind je alle informatie (wedstrijden, uitslagen, trainingstijden) van jou en je gezinsleden in een handig overzicht.

H   Per mail heb je al een password ontvangen om in te kunnen loggen op www.hockeyheeze.nl. Hier kun je je eigen gegevens up-to-date houden in ons administratiesysteem. Let op: wij communiceren met je via deze gegevens, dus zorg dat deze actueel zijn.

H  Heel veel informatie over Hockey Heeze staat op www.hockeyheeze.nl. Kijk er vooral eens naar! 

-         Ieder lid van onze club bepaalt mede het gezicht van onze hockeyclub. Of je nu alleen hockeyt, commissielid bent, coach, supporter of welke andere rol dan ook. En dat wil zeggen dat ook jouw inbreng belangrijk is en zeer wordt gewaardeerd. Jij draagt op jouw wijze bijvoorbeeld bij aan het thuis voelen, visie op het spelveiligheid, prestaties, sportiviteit en de gezelligheid van onze vereniging. We nodigen je daarom van harte uit aan te geven waar je onze club mee kan ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld door coach te worden, teambegeleider te worden (alle organisatiewerk rondom een team), door te helpen met klusjes uitvoeren in het clubhuis of bijvoorbeeld je kennis van teambuilding te delen met ons. Ook allerlei andere activiteiten zijn mogelijk. Aarzel niet ze met ons te delen: samen maken we de club!

-       In ieder geval gaan we ervan uit dat zodra je wedstrijden gaat spelen, we een beroep doen op de inzet van ouders van de jeugd en op de seniorleden zelf om bijvoorbeeld te rijden naar uitwedstrijden. Daarnaast vragen we ouders van de F-teams dat zij af en toe de wedstrijd van hun zoon/dochter willen begeleiden. En tot slot heeft ieder team vanaf de D-jeugd 1x per seizoenshelft een bardienst tijdens de Hospitality dag van het team (Hospitality Hockey Heeze) 

We hopen, dat je samen met ons de club sportief, gastvrij en bruisend wilt houden en maken!

Ik wens je veel plezier als lid van Hockey Heeze.

Ledenadministratie Hockey Heeze