InschrijfformulierInschrijfformulierWat fijn dat je je wilt inschrijven! Je bent van harte welkom bij onze club!

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via internet. Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap. Je gegevens worden meteen in onze database opgenomen. Je krijgt een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens moet bevestigen.

LET OP: 
  • We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen. Lukt dat niet direct dan krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.
  • Kinderen kunnen ingeschreven worden vanaf de dag dat het kind 4 jaar wordt.
  • Onder de 18 jaar kan alleen de ouder/verzorger het formulier invullen en ondertekenen
Ondergetekende verklaart hierbij het lidmaatschap te accepteren zoals is vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging (beide te vinden achter de inlog op de website van Hockey Heeze).

Ondergetekende geeft aan kennis te hebben genomen van hetgeen vermeld staat op de pagina's lidmaatschap en contributie op de website en is daar mee akkoord.

Hockey Heeze communiceert via de Hockey Heeze app (van LISA hockey B.V te vinden in AppStore of GooglePlay) officiƫle informatie.

Website Hockey Heeze: 

Privacy:
Hockey Heeze verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord. Schrijf je je kind in en is je kind ouder dan 16 jaar dan sta je er voor in dat ook je kind hiermee akkoord is.