InschrijfformulierWat fijn dat je je wilt inschrijven! Je bent van harte welkom bij onze club!

Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via internet. Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap. Je gegevens worden meteen in onze database opgenomen. Je krijgt een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens moet bevestigen.

LET OP: 
  • We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen. Lukt dat niet direct dan krijg je hiervan zo snel mogelijk bericht.
  • Kinderen kunnen ingeschreven worden vanaf de dag dat het kind 4 jaar wordt.
  • Onder de 18 jaar kan alleen de ouder/verzorger het formulier invullen en ondertekenen
Ondergetekende verklaart hierbij het lidmaatschap te accepteren zoals is vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging (beide te vinden achter de inlog op de website van Hockey Heeze).

Ondergetekende geeft aan kennis te hebben genomen van hetgeen vermeld staat op de pagina's lidmaatschap en contributie op de website en is daar mee akkoord.

Hockey Heeze communiceert via de Hockey Heeze app (van LISA hockey B.V te vinden in AppStore of GooglePlay) officiƫle informatie.

Website Hockey Heeze: 

Privacy:
Hockey Heeze verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord. Schrijf je je kind in en is je kind ouder dan 16 jaar dan sta je er voor in dat ook je kind hiermee akkoord is.Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
   
   
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.