Hospitality Hockey HeezeIeder lid van onze club bepaalt mede het gezicht van onze hockeyclub. Of je nu alleen hockeyt, commissielid bent, coach, supporter of welke andere rol dan ook. En dat wil zeggen dat ook jouw inbreng belangrijk is en zeer wordt gewaardeerd. Jij draagt op jouw wijze bijvoorbeeld bij aan het thuis voelen, visie op het spelveiligheid, prestaties, sportiviteit en de gezelligheid van onze vereniging!

 

En dat komt goed uit: we hebben namelijk grootse ambities op het gebied van gastvrijheid. Wij willen de meest gastvrije hockeyclub van de regio zijn!

 

Dit doen we op verschillende manieren. Allereerst vergroten we de betrokkenheid van (jeugd-)leden en ouders door ze intensiever te betrekken bij de wekelijkse activiteiten op de club. Elke week is een team (D-, C-, B- en A-jeugd) op zaterdag HHH-team (HospitalityHockey Heeze). Dit team is verantwoordelijk voor het organiseren van ouders die de vaste bar-crew ondersteunen en die de wedstrijdtafel bemensen. Maar ook voor het organiseren van wellicht iets extra’s. Afgelopen jaar kwamen er zelfgebakken cake/taart, smoothies en allerlei andere lekkere dingen voorbij. En tot slot behoort het regelen van een aantal scheidsrechters (uit hun eigen team C, B, A); de overige scheidsrechters worden geregeld) voor de wedstrijden ook tot de verantwoordelijkheid van dit team. Aan het eind van de zaterdag ontvangt het team, als dank namens het bestuur, een frietje, snack en wat lekkers te drinken. Zo wordt het teamgevoel ook vergroot.

 

Maar gastvrijheid is natuurlijk ook gericht op de gastverenigingen en bezoekers in ons clubhuis. Een hartelijke, persoonlijke ontvangst met uitleg over het hoe, waar en wanneer is daar slechts het begin van. De aankleding van ons clubhuis, het terrein, het organiseren van toernooien, activiteiten voor de (jongste) jeugd, clinics en dergelijke dragen hieraan ook bij. We nodigen ieder lid van onze club van harte uit om het gastvrije gezicht van onze club mede vorm te geven!

 

Voor nadere informatie over wat wordt verwacht van een verantwoordelijk HHH-team, kun je contact opnemen met Femke van Baarlen.

Klik hier voor het dienstenschema