Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

Trainingstijden zaalhockey
23-11-2017
 
Vanaf maandag 27 november 2017 starten de trainingen voor het zaalhockeyen weer. Alle jeugdteams trainen elke week en de trainingen starten om 17:00 uur.  

Voor de start van de trainingen om 17:00 moeten de balken gelegd worden. Zorg ervoor dat je 10 minuten eerder aanwezig bent zodat de balken tijdig liggen en om 17:00 gestart kan worden met de training. 

In bijgevoegd excelsheet staat het volledige schema voor de komende weken.

Veel succes iedereen.

   


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bijlage: Trainingsschema zaalhockey 2017-2018.xlsx

Huldiging kampioenen zo 26/11 17.00u
23-11-2017
 
Aankomende zondag 26 november, tijdens de feestelijke seizoensafsluiting, is
het weer tijd om de vele herfstkampioenen in het zonnetje te zetten. Op dit
moment zijn JA1, MA1, MB1, MC1 en de donderdagavond Dames A al kampioen.
Alvast van harte gefeliciteerd.
Aankomende zaterdag 25 november krijgen we er misschien nog een aantal
kampioensteams bij in dit rijtje! Kanshebbers zijn nog JC2, MB2, MB3, MD2 en
MD3 ! Wat een spanning. Indien kampioen, dan worden ook zij aanstaande
zondag in het zonnetje gezet.
We nodigen alle kampioenen en hun familie van harte uit om zondag om 17.00
uur bij de huldiging in het clubhuis te zijn.

Tot dan! Veel succes allemaal komend weekend
 

Trainen in de winter / eerste en laatste trainingen
21-11-2017
 

De herfstcompetitie zit er bijna op en dus gaat het zaalhockeyseizoen weer van start.

We gaan echter ook op het veld gewoon door met trainen de komende weken.

In onderstaand schema wordt aangegeven wanneer er nog getraind wordt, wanneer de laatste training is en wanneer de eerste trainingen zijn in het nieuwe jaar voor de jeugd.

 

Woensdag, donderdag en vrijdag: geen trainingen meer na het laatste competitieweekend

Maandag 27 nov – training

Dinsdag 28 november – training

Maandag 4 dec – training

Dinsdag 5 dec – geen training (Sinterklaas)

Maandag 11 dec – training

Dinsdag 12 dec – training

Maandag 18 dec – laatste training

Dinsdag 19 dec – Laatste training

 

De trainingen in het nieuwe jaar beginnen op de maandagen en de donderdagen (dus dinsdag, woensdag en vrijdag vooralsnog niet).

De eerste trainingen in 2018 zijn:
Maandag 15 januari 2018

Donderdag 18 januari 2018

 

De zaalhockeytrainingen starten op maandag 27 november 2017. Het trainingsschema staat op de site.

 
APP

Donderdagavond dames A kampioen!!!
16-11-2017
 
Donderdagavond dames A zijn deze avond na een zinderende wedstrijd tegen de nummer 1 kampioen geworden!
 
NIEUWS

uitleg training voor iedereen, ma 27/11 20.00 uur
14-11-2017
 

Beste ouder, speler, coach en overige geïnteresseerde,

Nu de eerste helft van het seizoen er weer nagenoeg op zit, willen we vanuit de trainerscoördinatoren graag een avond organiseren om een korte toelichting te geven over de trainingen en waar we naartoe willen.

Naast de toelichting is er uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen (bijvoorbeeld over de opstelling, wie staat waar, hoe neem ik een strafcorner en hoe loop ik het beste uit!) en het geven van feedback ter verbetering van de trainingen, jullie input is van harte welkom.

Deze avond wordt georganiseerd op maandag 27 november 2017 om 20:00 uur  in het clubhuis.

Iedereen die geïnteresseerd is, of vragen heeft omtrent de trainingen of de wijze van trainen, is om 20:00 uur van harte welkom.

Zowel Hans de Jager als René Bax zijn als trainers aanwezig op deze avond.

Met sportieve groet,

De trainingscoördinatie

René Bax
Fedra van der Kroon

 

Zaalstick kiezen, Verest kan jou helpen, lees de blog
6-11-2017

MD1 in het nieuw!
30-10-2017
 

Meisjes D1 is deze week door een aantal sponsoren helemaal "in het nieuw gestoken”. Een nieuw wedstrijdshirt met naam en rugnummer en een prachtig zwart vest met in het roze de naam op de mouw. Namens alle meiden van de D1 bedanken we de sponsoren voor deze prachtige outfit!!
 

 

 

Seizoensafsluiting 26/11 vanaf 16.30u
30-10-2017
 
Over ongeveer een maand is het alweer zo ver.. de winter-editie van de seizoensafsluiting! Zet hem maar alvast in je agenda!
 


Bijlage: karaoke(1).JPG

Nieuw Tenue MB2
19-9-2017
 

Afgelopen zaterdag heeft de B2 en nieuw tenue gekregen.BEENDERS DAKWERKEN TE STERKSEL heeft een shirt en jasje gesponsord. Of het nou door de nieuwe kleding kwam? maar de meiden speelden fantastisch tegen oranje rood 4-1 gewonnen!

 

Rabobank schenkt duurzaam watertappunt
10-9-2017
 

Join the pipe bij hockeyclub Heeze

 

Dit hockeyseizoen kan iedereen eenvoudig zijn dorst lessen bij Hockeyclub Heeze. Zondag 10 september is het watertappunt van Join the Pipe, geschonken door Rabobank Dommelstreek, officieel in gebruik genomen.

 

Het hockeyseizoen werd dit jaar geopend met het tappen van een flesje water uit het nieuwe watertappunt van Join the Pipe. Na de eerste thuiswedstrijden van de vaandelteams tapte Joep Sleegers, manager Financieel Advies bij Rabobank Dommelstreek, de eerste bidon vol en overhandigde die aan Rene Menting, voorzitter van Hockey Heeze. ‘Duurzaam drinkwater hier en schoon kraanwater daar. Dat is het idee van Join the Pipe,’ legt Joep Sleegers uit. ‘De Rabobank streeft naar een duurzame samenleving. De droom van Join the Pipe, iedereen op de wereld van schoon drinkwater voorzien, past daarbij.’

 

Mooie start

Het watertappunt is onderdeel van de sponsorrelatie van de Rabobank met Hockeyclub Heeze. ‘Een mooi gebaar van de Rabobank dat wij erg waarderen. Zo kunnen wij als club ook een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Bovendien kunnen alle sporters hier  nu snel en eenvoudig hun bidon vullen met kraanwater en zo op een gezonde manier hun dorst lessen. Zuiver drinkwater is belangrijk voor iedereen’ Een goed begin van hopelijk een mooi sportief seizoen!

 

Join the Pipe

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen zamelt Joint he Pipe geld in voor drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. De Rabobank Foundation ondersteunt dit initiatief.

 

Keeperstrainingen
10-9-2017
 

Beste Keepers,

Op 8-9-2017 zijn de keeperstrainingen weer begonnen, helaas was het niet voor iedereen duidelijk. Om iedereen de mogelijkheid te geven om te komen keepen is het schema een beetje veranderd en luidt als volgt;

17:00-17:45 - Tobias Vermeulen en Jochem Rens

17:45-18:30 - Thijs van Boekhold, Noortje Renders en Mijntje Vader

18:30-19:15 - Floris de Wit en Sam Sprengers

19:15-20:00 - Gerben van der Sande, Pleun Koenen, Kiki van Zon, Ayla Sarvan en Fleur Kuijten

Voor de keeperstrainers is het erg lastig zich last minute het trainingschema te wijzigen. Meld je daarom optijd af bij Job van Gennip (0622296745) doe je dit niet dan mag je de eerstvolgende training niet meedoen. 

 

Briefing Spelregels veld 2017-2018
10-9-2017

NCBHV schenkt HH een nieuwe verbanddoos
5-9-2017
 

Afgelopen week heeft Erik Habraken van NCBHV de club een nieuwe verbanddoos geschonken. Hierdoor zijn we weer volledig in staat om alle benodigde eerste hulp uit te voeren. Al eerder gaf Erik ons trainingen in EHBO. De club waardeert dit gebaar enorm en wil Erik hierbij van harte bedanken. Afgelopen zondag is hij al voor het eerst gebruikt bij een ongelukje met een stick.
 

Bestuur Hockey Heeze

 

accie-leden gezocht
5-9-2017
 

Vind jij het leuk om je in te zetten voor onze club, een AB-feest te organiseren, een vossenjacht voor de jeugd of de seizoensafsluitingen aan te pakken?

Heb je leuke ideeen voor de activiteiten-commissie?

Wij zijn op zoek naar accie-leden. Geef jij je op via

[email protected] ?

 

KNHB zet zich in voor rookvrije sportterreinen
27-8-2017
 

Het aantal sportclubs met een rookvrij beleid voor kinderen is het afgelopen jaar flink toegenomen. Waren er eind 2016 zo’n 60 sportclubs die hun buitenterrein voor kinderen rookvrij hadden gemaakt, inmiddels zijn dat er al bijna 140. De Hartstichting verwacht dat komend sportseizoen het aantal sportclubs dat mee op weg gaat naar een Rookvrije Generatie, zal blijven toenemen. De KNHB sluit zich aan bij de groeiende beweging en zal zich komend seizoen inzetten om rookvrije hockeyterreinen te realiseren. Ook de voetbalbond (KNVB) en de korfbalbond (KNKV) kiezen voor de Rookvrije generatie. Het doel is zo veel mogelijk sportverenigingen rookvrij te maken, zodat kinderen tijdens het sporten niet geconfronteerd worden met roken.

Draagvlak voor rookvrije sport groeit
"Het draagvlak voor een Rookvrije Generatie neemt toe en dat is een fantastische ontwikkeling” zegt Floris Italianer, directeur van de Hartstichting. "Deze trend zien wij ook terug in de sportwereld. Toen wij in 2016 begonnen met ons programma ‘Rookvrij Sporten’, waren er een tiental sportclubs met een rookvrij buitenterrein voor kinderen. Nu zien wij dat sportclubs over heel het land rookvrij beleid invoeren om kinderen te beschermen. Deze initiatieven komen vaak van ouders die als vrijwilliger actief zijn. Ook zien wij dat sportbestuurders bewuster werken aan een sportclub met een maatschappelijk en gezond beleid.”

Niet-roken is de norm
Met een rookvrij sportterrein geeft een sportvereniging het goede voorbeeld aan kinderen. De vereniging draagt met alle staf, ouders en supporters uit dat niet-roken de norm is, waardoor kinderen minder snel zelf gaan roken. De KNHB heeft de ambitie om een gezonde, sportieve leefomgeving voor kinderen te bevorderen. Daarom onderstreept zij het belang van een rookvrije generatie en zal samen met de Hartstichting hockeyverenigingen stimuleren en ondersteunen om het sportpark rookvrij te maken.
Erik Gerritsen, directeur KNHB: "We vinden het belangrijk dat alle hockeyers in een rookvrije omgeving kunnen sporten. Daarom ondersteunt de KNHB haar verenigingen in hun ambitie om het sportterrein rookvrij te maken. Om een start te maken met dit belangrijke thema hebben we ervoor gekozen om tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 het Wagener Stadion rookvrij te maken. Er zijn al diverse hockeyverenigingen met dit thema aan de slag en dat is veelal succesvol gebleken. Onder het motto goed voorbeeld doet volgen, hopen we dat steeds meer verenigingen aan de slag gaan met dit thema.”

‘Zien roken, doet roken’
Veel kinderen zijn lid van een sportvereniging. Alleen al voor voetbal, hockey en korfbal gaat het om 800.000 kinderen tot 18 jaar. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die geconfronteerd worden met roken, zelf later ook eerder gaan roken. Zien roken, doet roken. Wekelijks gaat het om honderden kinderen die rookverslaafd raken. En hoewel een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking vindt dat roken en sport niet samen gaan, wordt er langs de lijn nog veel gerookt. De Hartstichting roept sportverenigingen sinds 2016 daarom actief op hun sportterrein rookvrij te maken.

https://www.knhb.nl/nieuws/knhb-zet-zich-in-voor-rookvrije-sportterreinen?utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief2408&utm_content=rookvrij+sportterrein&utm_source=nieuwsbrief

 

Informatie inz zaalhockey + de verschil met veld-regels
8-11-2016
 

Informatie zaalhockey

 

De wedstrijden zijn inmiddels bekend. 


Voor degenen die nog niet bekend zijn met zaalhockey:

Zaalhockey wordt gespeeld op een kleiner veld dan een gewoon hockeyveld. Er zijn geen zijlijnen, maar balken. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld (5 spelers, 1 keeper). Per team mogen er maximaal 12 spelers per wedstrijd worden opgesteld, inclusief de keeper.

 

Er wordt een aantal keren binnen getraind, schema volgt zsm.

Er geldt een aparte contributie voor zaalhockey

Men dient te spelen met een zaalhockeystick en op (gewone) gymschoenen (meestal zonder zwarte zool). Een zaalhockeystick kost ongeveer 20-30 euro.

 

Mochten kinderen/ouders zich willen oriënteren op zaalhockey, kijk dan bijv. eens op

https://vimeo.com/33573787


 


Bijlage: Verschillen spelregels veld-zaal (2015-2016) met variabele speelduur (2....pdf

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 
25 november: Marcel Swennenhuis

Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])

Rene Menting en Guido Donkervoort zijn iedere maandagavond op de club voor een praatje, vragen, antwoorden én gezelligheid.

Download de app


iOS app Android app