Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
NIEUWS

Hoe gaan we trainen - 2017/2018
26-6-2017
 
Op maandagavond 3 juli 2017 zal om 20:00uur een korte toelichting gegeven worden of de wijze waarop we het komende seizoen de trainingen gaan indelen.
Iedereen die geïnteresseerd is of vragen heeft omtrent de trainingen is om 20:00uur van harte welkom.
 

Heren 4 kampioen!
21-6-2017
 

Heren 4 is ook kampioen geworden en dat hebben ze flink gevierd! Proficiat mannen (filmpje op facebook)

 

 


Bijlage: heren 4 kamp 2(1).JPG


Teams gezocht voor toernooi za 15 juli in Heeze, iedereen welkom!
15-6-2017
 

Op zaterdagmiddag 15 juli komt een team (Pinox) met oud-leden van Hockey Heeze een toernooi spelen. Al 35 jaar lang doen ze dit.
Zij zijn op zoek naar tegenstanders.
Het is een soort familietoernooi, dus iedereen en elk soort team is welkom!

Evt kun je nadien meedoen aan de bbq (kosten voor bbq €16 pp).

Opgeven bij Tom Franke: 06- 109 80 156

 


MA2 kampioen!
29-5-2017
 

Onder tropische omstandigheden stond zaterdag 27 mei de thuiswedstrijd tegen Nuth op het programma. Al vroeg in de wedstrijd wisten we op 3-0 voorsprong te komen. Uiteindelijk werd met een 9-0 overwinning het kampioenschap behaald:

PROFICIAT MEIDEN!

Na afloop van de wedstrijd werd het kampioenschap natuurlijk in het bijzijn van de massaal toegestroomde supporters en onder toepasselijke muzikale begeleiding gevierd.

 

 

Trainingen jeugd
20-4-2017
 
UPDATE: donderdag 5 mei moet natuurlijk VRIJDAG 5 mei zijn!
 
 
De komende weken zijn er vakanties en feestdagen. Een aantal trainingen komt daardoor te vervallen. In bijgevoegd schema is aangegeven wanneer de trainingen voor de jeugd zijn en wanneer de laatste trainingen zijn.
 


 


Bijlage: Trainingschema hockey heezeapril 2017.xlsx

Debuut MF3 op veld 1
28-3-2017
 
Meisjes F3 van Hockey Heeze is gestart met haar eerste wedstrijdjes! Zij maakten hun debuut op veld 1! De vaste trainer van het team, Feico Huysinga (altijd met hoed !) heeft de dames voor de wedstrijd alle technieken bijgebracht om goed van start te kunnen gaan. De dames gingen vol enthousiasme aan de gang maar de tegenstander bleek toch net iets te sterk om er met winst van door te gaan. De echte winst was eigenlijk al wel binnen: een super team gevoel, aangemoedigd door de vele aanwezige ouders, coaches, grootouders en mascottes op- en rond het veld. En natuurlijk bleef het napraten en bespreken van de tactiek voor de volgende wedstrijden niet uit! Na de wedstrijd gezellig met z’n allen limonade drinken in het clubhuis. Het clubhuis dat door het nieuwe initiatief van HHH omgetoverd was tot een waar walhalla met lekkernijen verzorgd door MB1 ! Kortom, een super start van het het weekend, eentje waar nog velen van mogen volgen !. MF3 bedankt !
  
    
 


Bijlage: MF3 1(1).jpg

Proeftrainen bij hockey Heeze
28-3-2017
 

We willen alle jeugd uit de gemeente Heeze-Leende de kans geven om kennis te maken met onze hockeyclub. Het is mogelijk om 3 proeflessen te volgen bij de hockeyclub.

Er is sinds 2 weken ook een jong enthousiast groepje jongens gestart van 5 en 6 jaar.

Heb je interesse in proeflessen? Mail naar [email protected]. Wij geven graag extra informatie!

 

 
WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslag MF1
20-3-2017
 

zaterdag  18 maart  heb ik een hockey wedstrijd  gespeeld

tegen  oranje – rood   de eerste helft was het moeilijk mijn moeder coachte ik zat bij mijn  vrienden van mijn team. Het oranje – rood team was  beter,  niet wat beter veel beter  we hadden verloren met 6-1. We hadden 5 minuten pauze. En de tweede helft was best makkelijk  toch  verloren  met  5-1 het was heel jammer maar iedereen had plezier, het andere  team deed het ook goed zij wonnen met 3 -1 en verloren met 6 -5

Bregje Zewald.

 


Bijlage: MF1 Bregje(1).png
BESTUURSMEDEDELINGEN

Hockey Heeze Hospitality
15-3-2017
 


Vanaf seizoen 2017 heeft het bestuur en de ledenvergadering er voor gekozen om de meest gastvrije hockeyclub van Nederland te worden. Ouders en teamleden A, B en C, zijn dan op twee zaterdagen per seizoen verantwoordelijk voor de gastvrijheid in het clubhuis samen met de horecacrew.

De hoofdtaken voor de ouders en teamleden op deze HHH teamdag zijn: bardienst en bemannen wedstrijdtafel (1 à 2 ouders voor steeds 2 uur achter elkaar) en andere activiteiten die de gezelligheid en gastvrijheid bevorderen

 

 
NIEUWS

Nieuw meisjes F4 gestart
14-3-2017
 

Vol enthousiasme heeft meisjes F4 afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd gespeeld.
Meteen met mooie roze truien gesponsord door Verest!

 

JD2 is kampioen geworden!
9-3-2017
 

Het duurde even, maar uiteindelijk kwam toch het beslissende antwoord van de bond:

JD2 is kampioen geworden!

Omdat er een wedstrijddag uitviel door het slechte weer, is gekeken naar het aantal behaalde punten in de gespeelde wedstrijden. Hierdoor is JD2 ondanks minder wedstrijden te hebben gespeeld toch kampioen! In de laatste confrontatie met koploper Helmond lieten de jongens al zien echt de beste te zijn; 7-1 winst!

 

Jongste jeugd weer van start na de winterstop!
7-3-2017
 
Afgelopen zaterdag onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Er zijn ook 2 nieuwe meisjes F teams gestart. Leuk om weer allemaal enthousiaste kinderen en ouders te zien op en rondom het veld! Nu op naar de echte competitie! Succes allemaal!

 


Bijlage: jeugdstart mrt 17(1).jpg

Trainingtijden dinsdagmiddag/avond vervroegd
6-3-2017
 
De trainingstijden voor de jeugd van dinsdagmiddag/avond worden met een half uur vervroegd. Hierdoor hebben we geen overlap meer met de trainingen die om 19:30 starten. De trainingstijden zien er op dinsdagavond als volgt uit:
16:30 - 17:30 JD1 en JD2
17:30 - 18:30 JC1 en JC2
18:30 - 19:30 MB2 en MB3
 
 
 
 

Fysio De Beemden dinsdags 20.15-21.00u in clubhuis
15-9-2016
 

Vanaf 14/3 is Fysiotherapeut Jur weer elke dinsdagavond op de Hockey club voor het beantwoorden van uw vragen en onderzoeken van uw blessures. 
Kleedkamer 2 van 20:15 tot 21:00

Ook de gratis inloopspreekuren op Line Up Fitness op dinsdagen van 16:30 tot 17:30 zijn al een tijdje begonnen.

 

Fysiotherapie de Beemden gaat wekelijks een blessure-inloopspreekuur houden in het Hockey Heezeclubhuis. Dit houdt in dat er voortaan tijdens het hockeyseizoen elke dinsdagavond van 20:15 tot 21:00 een fysiotherapeut aanwezig zal zijn, startend vanaf dinsdag a.s.. In een kleedkamer zal dan een behandelbank aanwezig zijn om het onderzoek te verrichten. Dit doen we om te voorkomen dat mensen te lang met een blessure rondlopen voordat ze naar de fysiotherapeut of huisarts gaan. Blessures zijn beter te behandelen als ze in een vroeg stadium behandeld worden. De klachten hoeven niet sport gerelateerd te zijn. U kunt binnen lopen zonder afspraak, een consult is kosteloos en vrijblijvend, de fysiotherapeut oordeelt of er een vervolg behandeling nodig is of dat het bij een eenmalig onderzoek en advies zal blijven.

 
 
 
 
 
 
 
BESTUURSMEDEDELINGEN

Vz en TC aanwezig op maandagen
9-9-2016
 
Iedere Maandag van 20.00 tot 22.00 uur zullen zowel Guido als Alexander op de club aanwezig zijn. Ze zijn dan bereikbaar voor overleg, planning, afstemming en klachten. Ze begroeten eenieder graag!
 
NIEUWS

Lustrumblad, ook hier te lezen!
15-6-2015
 
Heeft u 'm al ontvangen? Hier is het lustrumblad ook in te zien! Er is met man & macht hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bijlage: HH_magazine_2015.pdf


Scheidsrechterbegeleiding: 
 
Scheidsrechterbegeleiding vindt plaats voor de jongere jeugdjeugd op alle zaterdagochtenden.Wil jij als startende jeugd- of senior scheidsrechter ook begeleid worden? Neem dan ruimop tijd contact op met de scheidsrechterscommissie: Marcel Swennenhuis ([email protected])


Download de app


iOS app Android app